Styrk dine digitale evner

19 maj 2022
Maria Laugesen

advertorial

Den digitale verden er i stigende grad vigtig for os i både hverdag og arbejdsliv, og kompetencer inden for dette område er derfor i høj grad efterspurgt på arbejdsmarkedet. Med kurser kan du sørge for hele tiden at udvide dine horisonter og styrke dine færdigheder, så du kan yde bedre på arbejdspladsen.

Kurser i digitale løsninger og programmer

Selvom der hele tiden udvikles nye programmer, apps og andre digitale løsninger til diverse opgaver, så forbliver Office-programmerne nogle af de absolut mest anvendte af både private og virksomheder. Og derfor er det afgørende, at du er velbevandret i disse programmer – enten så du kan yde bedre på dit nuværende arbejde, eller så du er bedre klædt på til en kommende jobsamtale.

Inden for regnskab, bogføring og økonomi generelt anvendes Excel enormt hyppigt. Det gør sig også gældende for en lang række andre brancher, hvor programmet anvendes til analyse, oversigt, statistik og meget mere. 

Med kurserne på https://www.4d.dk/kurser/office/excel kan du blive meget klogere på Excel og lære de mest brugbare funktioner i programmet, som du kan anvende direkte i dit arbejde allerede næste dag.

excel kurser

Kurser til flere niveauer

På siden vil du hurtigt opdage, at der findes et helt udvalg af forskellige kurser inden for Excel. Det skyldes, at kurset selvfølgelig skal passe til dit nuværende behov og niveau. 

Derfor kan du finde alt fra grundlæggende Excel-kurser, hvor du blandt andet lærer at opbygge regneark og diagrammer, til de mere avancerede og specialiserede kurser. Det rigtig valg for dig afhænger fuldstændig af, hvor dit nuværende niveau ligger, og ikke mindst hvilke opgaver du har på din arbejdsplads.

Uanset hvilket kursus, der passer til dig, så kan du være sikker på at få styrket dine færdigheder i Excel, få nye værktøjer som er klar til brug allerede næste dag, samt udvide din viden og kunnen til gavn for dig selv og arbejdspladsen.

Flere Nyheder