poledancer.dk/polterabend

Det kan være utroligt svært, at planlægge en polterabend. Den kommende brud har måske mange veninder fra forskellige kredse, som alle kender hende på hver deres måde. Derfor er der ofte stor uenighed om, hvad der skal foregå på den særlige dag. Derfor kan det være en god ide, at udvælge to eller tre af de tætteste veninder, og lade dem om at planlægge dagen.

Nogle kvinder foretrækker en rolig polterabend, hvor der måske er et par timer i spa involveret, måske en massage eller en manicure til bruden og ellers bare hygge og lækker mad med veninderne. Derefter kan man eventuelt tage ud og få nogle dejlige cocktails sammen. 

Andre kvinder kan godt lide at deres polterabend er lidt mere vild og involverer flere sjove og skøre aktiviteter. Er din veninde sådan en type kan man for eksempel klæde hende ud og lade hende gå en tur op ad strøget og tilbyde kram eller kys til fremmede mennesker. Man kan lege nogle forskellige sjove lege eller gå planken helt ud og lave en vild aktivitet som paintball eller faldskærmsudspring. Det er dog bestemt ikke alle kvinder, der bryder sig om den slags vilde aktiviteter, og her må man så lade dem, der kender den kommende brud bedst, afgøre hvordan man bedst muligt giver hende en god dag. 

Mange synes det er sjovt med et lidt grænseoverskridende indslag på en polterabend. Her kan man eksempelvis hyre en mandestripper. Vil man gerne gøre det lidt anderledes kan man hyre en mandlig poledancer på poledancer.dk/polterabend – et indslag, som med garanti vil være et hit. En poledancer kan ofte mange vilde tricks, som i ikke har set før. Man kan selv vælge om man vil have poledanceren til at beholde undertøjet på, eller om det skal være den fuldendte oplevelse med en nøgen model.