Overlad dine erhvervsforsendelser i trygge hænder hos pakke.dk

Som ansvarlig for web shoppen i en mellemstor virksomhed, er det min opgave at sikre, at hele købsflowet fungerer gnidningsfrit fra start til slut – det vil sige, fra kunden trykker ”Køb” i den online shop og til pakken med kundens varer er nået sikkert frem til kunden. En del af denne kunderejse er jeg selv herre over, nemlig den, der foregår i web shoppen, på lageret og i kundeservice afdelingen. Hvad jeg ikke er herre over, er den rejse, pakken med kundens varer foretager, fra jeg overgiver den i fragtselskabets – eller pakkepostens – vold. Her er jeg prisgivet selskabets vilje til at tage deres opgave alvorligt, og sørge for at levere en service, som indbefatter hurtig og sikker levering af de varer, kunden har købt og betalt for. Hvis dette ikke sker, risikerer jeg, at det går ud over virksomhedens gode navn, uagtet, at det har været fragt operatøren, som har optrådt sløset.

Undgå at miste kunder – send pakke med et professionelt fragtfirma

I min verden er det derfor alfa og omega, at jeg altid vælger den bedst mulige fragt løsning til virksomheden. Mine kriterier er, at priserne skal være til at gennemskue, så jeg undgår grimme overraskelser i form af straf gebyrer eller lignende, samt at leveringstiden skal være så kort som mulig. Disse kriterier bliver mødt hos pakke.dk, som har min fulde og helhjertede anbefaling som fragtfirma til erhverv.