Hop med på trenden og få dig et Segboard til sjov og miljøvenlig kørsel

Er du endnu ikke hoppet med på trenden med de populære Segboards, så er det oplagt at gøre det af flere grunde. For det første er det sjovt og underholdende, for det andet er det et miljøvenligt transportmiddel, og for det tredje findes der et stort udvalg i forskellige størrelser og mange designs, som passer til både nybegyndere og mere erfarne brugere. Du finder Segboards af god kvalitet online, og her kan du også finde gode tilbud.

Stort udvalg af cool modeller i flere størrelser

Danmarks førende forhandler af Segboards er Segboard.nu, og i deres webshop finder du et stort udvalg af Segboards 1.0, 2.0 og 3.0, og der er helt sikkert en model, som passer til dig. Leder du efter et board til nybegyndere, så kan du f.eks. vælge modellen Orange Segboard 1.0, som er nemt at styre og kører godt på jævnt terræn. Mere erfarne brugere kan f.eks. vælge den populære model Flammen 2.0 i et cool rødt og sort design, som nemt kan køre i ujævnt terræn Vælger du en 3.0 model som Next Segboard Generation, så får du en gentænkning af Segboardet i et cool og robust design, som også er udstyret med musikhøjtalere. Ud over Segboards finder du også masser af tilbehør i webshoppen som eksempelvis oplader, silikone cover til beskyttelse mod snavs og tasker til opbevaring af dit Segboard.

Rigtig god kundeservice og hurtig levering

https://www.segboard.nu/ tilbyder at give dig professionel rådgivning, hvis du f.eks. er i tvivl om, hvilket board du skal vælge, og du får en rigtig god kundeservice og dag-til-dag levering, når du handler i webshoppen. Fragten er gratis på alle bestillinger over 300 kr. Vil du gerne vide mere om, hvordan du skal få mest muligt ud af dit Segboard, så kan du læse manualen eller guiden på hjemmesiden, som f.eks. giver dig en indføring i, hvordan du stiger på dit Segboard, styrer det, udfører avanceret swing teknik og vedligeholder boardet.